woensdag 11 augustus 2010

De zee: aankomst op 11 augustus

Kaarten voor plopsaand hadden we al, een hotelleke is met een paar klikjes geboekt, de auto inladen is een peulschilletje voor papa en alles nog een dubbel-checken is een taak voor mama. En als alles in de auto zat, iedereen zijn gordel om had, vertrokken! Nieuwpoort, hier komen we!!!

We stopten bij Wetteren om echt te picknicken op een dekentje met boterhammetjes en drankjes, en voor Juul verse mama-melk. Floor miste het hele dinertje bijna want zij was in slaap gevallen:). Gelukkig werd ze op tijd wakker.
En dan reden we verder tot aan De Zee. We kwamen aan met een stralend zonneke maar zonder pampers dus moesten we eerst langs de colruyt en daar kocht mama niet alleen pampers, maar ook speelgoed voor in t zand.
En dat werd dan ook meteen getest en goedgekeurd door Emiel en Floor:
 

Als Floor op het strand komt (haar eerste 'bewuste keer') zegt ze: O tijt mama, da isse bad. (vrije vertaling: o kijk mama, daar is het bad)
 

 

Rara waar wij zaten!
 

De reuze-papa, het mini-meisje en de grote zee!

Na het spelen in de grote zandbak gaan we ons hotelleke keuren, en dat ziet er dik in orde uit. De kindjes gaan in bad, de kamer wordt 'ingericht', de valies uitgepakt en dan gaan we nog een hapje eten.
En dan rap rap bed in, want morgen staat er nog vanalles op het programma!
Floor gaat voor t eerst in een groot bed slapen, samen met haar broer Emiel.Ze ligt er nog maar nnet in, of ze komt al terug naar de kamer van mama en papa en zegt: 'Daan lapeu' (gedaan met slapen). Papa heeft haar toch maar terug gebracht en ze sliep het klokske rond, zonder uit het bed te vallen!!!
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten