dinsdag 10 april 2012

dinsdag, 3 april F16's spotten

Het is vakantie!
Maandag gingen de drie musketiers al een dagje logeren en spelen bij omi en opi, wat goed in de smaak ging want zeg nu zelf, wat kan er op tegen een namiddagje Kattevenia met Laurens en Stien?
Misschien wel een namiddag F16's spotten op de baan Peer-Kleine Brogel. Na het dutje van Floor en Juul besloten we dat eens te proberen. Dat ze vlogen wisten we heel zeker, we zien en vooral horen dat heel goed in onze hof.
Ter plaatse aangekomen konden we de aroma's van verse kerosine opsnuiven maar werd ook ons geduld op proef gesteld: het was even wachten voor het grote lawaaierige vliegtuig rakelings (of zo leek het toch :)) boven ons hoofd zich een weg baande het luchtruim in. Floor bedekte haar oortjes met haar handen, en Juul schrok mar liet zich niet van de kaart brengen, hij leek het wel 'stoer' te vinden. Emiel vond het geweldig, zoals we wel verwacht hadden.
We reden wat rond en konden zo ook aan het begin van de landingsbaan geraken waardoor we de vliegtuigen heel goed konden zien, zelfs de piloot zagen we zitten.
Doen we zeker nog eens!
 
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten