donderdag 6 december 2012

augustus deel één

In augustus gingen we voor de ontspanning. De negende trokken we met omi en opi en Korneel naar het maisdoolhof in Peer. heel leuk, én dankzij Emiel niet verloren gelopen.
Op 12 augustus trokken we met een hele bende van de rugby naar Plopsa Coo, ook een succesdag natuurlijk, maar wat wil je, én plopsa, én leuk gezelschap én schoon weer... Het kon niet op!
Tussendoor gingen we ook nog eens naar de kinderboerderij wat ook alles heeft voor een namiddagje amuseren!
En dan was het eindelijk zo ver! De auto werd volgeladen, Juul leerde het woord dak-koffer, eerst als koffer-dak en daarna in de juiste richting. Er wed picknick gemaakt, afscheid genomen van de buren en daar gingen we, voor 1100 km werd de auto onze thuis, ons bed, ons vervoermiddel, ons restaurant, onze cinemazaal en voor Juul ook zijn toilet :); Maar het loont hoor, zo enkele uren in de auto zitten. Bij aankomst konden we niet meteen ons huisje in dus reden we eerst naar het dorpje waar het markt was, we kochten koffiekoeken en slenterden tussen de kraampjes. Dan gingen we naar de rivier waar we ons al supergoed amuseerden.
En Vallon pont d'Arc heeft alles voor een heerlijke tijd: een grote tuin met zandbak, trampoline (pringpolien volgens Floor); een zwembad en huisjes met allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. En zo waar, de eerste verliefdheid deed zijn intrede (mama mijn buikje is zo raar....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten