dinsdag 26 november 2013

De zomervakantie in een notendopje

De vakantie ligt alweer ver achter ons, de herfst is vollebak bezig.
Hoogtijd dus om even terug te blikken naar warmere dagen!

We gingen op vakantie naar de Ardèche, een plaats waar we ondertussen al helemaal thuis voelen. Het was de vierde keer dat we de trip naar het Zuiden van Frankrijk maakten.
Dit jaar ging een bevriend gezin mee met hun drie kinderen. Lekker druk in het huisje, dat we eigenlijk enkel gebruikten om te slapen, ons te baden of om eten te koken. Voor de rest leefden we buiten, op uitstap of aan het zwembad, of in de tuin om rugby te spelen of te Viking-kubb-en, om kampen te bouwen of salamanders te vangen, of achter Raffa te lopen.
Het was een heerlijke tijd, zonder noemenswaardige problemen. Met veel lekkere en gezellige etentjes.
kortom een vakantie om te herhalen!



 
Er zijn nog heel veel meer foto's maar mama moet ze nog selecteren :)
 
We gingen, net als vorig jaar, ook naar het Maisdoolhof. Pret verzekerd. Korneel, Briek en Janne met omi en opi waren er ook bij.
 
 
Emiel ging ook weer op kamp met de chiro, vijf dagen naar Werchter. Hij keek er enorm naar uit, vijf dagen met zijn vrienden. Hij had geen tijd om te schrijven, zijn briefje aan ons kwam twee dagen na hemzelf thuis aan :). Hij kreeg wel elke dag een briefje van het thuisfront, en deze keer kwam het geopend mee terug :).
 
 
Wij maakten een briefje met puzzeltjes in, eentje was: zoek de verschilllen... Floor en Juul stonden graag model:
 
Ook de rugby ging in de zomer weer van start. Ook Floor ging mee naar de trainingen. Op het lopen als opwarming had ze het zo niet, maar de bal vangen, dat kan ze beter dan wie dan ook. Er zit overduidelijk veel talent in haar :).
 
 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten