zondag 7 juli 2013

einde schooljaar

Aan het einde van het schooljaar horen oudercontacten. En om de juffen te bedanken voor een schooljaar lang hun goede zorgen, geduld en hulp bij het opvoeden maak ik elk jaar iets. Dit jaar werden het pottekes confituur (aardbei, rabarber of aardbei-rabarber), in een zelf gestikt tasje. Emiel zijn juf kreeg een extraatje omdat ze vlak voor de grote vakantie oma werd. Ik stikte een pamperzakje waarin je aan de ene kant een pampertje kan steken en aan de andere kant plaats is voor vochtige doekjes. Altijd handig als je op pad bent. Zowel voor de mama als voor de oma!
 
de oudercontacten waren héél goed.
Emiel had goede punten en de juf was heel enthousiast over hem, hij is leergierig, doet goed zijn best en is heel lief. Hij houdt zich ook graag bezig met andere dingen in de klas en de aandacht is niet altijd dat, maar ach... Het is dat ook zijn tekenjuf én zijn muziekjuf dat wisten te vertellen. Hij kan er niets aan doen, t is zijne aard :).
Floor heeft het ook goed gedaan, ze houdt alleen niet van puzzelen en dat niveau is wat aan de mindere kant maar verder komt ze er wel.
En ook Juul kreeg een A attest, hij is nog erg speels (hij is dan ook drie jaar niewaar?!) maar hij doet het heel goed in zijn klas. Hij knuffelt graag. In t begin van zijn schoolcarriere vroeg hij wel continu 'Mama komt mij seffes halen he', al heeft hij nooit een traan gelaten, hij had toch die bevestiging nodig! Maar eten blijven is voor hem geen probleem en ook dat doet hij heel goed.
 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten