woensdag 6 april 2011

Nog wat kiekjes van de kiekskes

Juul... Hij is nu bijna één jaar... Zucht. 365 dagen mogen we al genieten van dit geweldig mannetje.
En hij doet het zo goed...
Hij kruipt op handen en knieënn, hij trekt zich overal aan recht, en komt zo in benarde situaties terecht. Hij zegt 'mama' en 'papa'en als hij merkt dat ge weggaat zegt hij 'taide' en dan zwaait hij op een megaschattige manier met zijn handje, hij doet High Five, hij danst op muziek of als zijn broer of zus zingen, hij schaterlacht, hij eet alles wat eetbaar en ook alles wat niet eetbaar is, als ge zegt 'waar is juultje' dan doet hij zijn handjes voor zijn gezichtje (of daar ergens in de buurt), hij doet zijn handjes dan ook weer weg, en dan moet je 'Piep' of 'Kiekeboe' zeggen en dan lacht en dan gaat het opnieuw en opnieuw en opnieuw...
En hij drinkt nog steeds bv, niet meer systematisch, meestal s morgens in bed. Hij krijgt nu ook wel poeierpapkes (Nutrilon Soya wegens de eczeem).
Hij staat nu op 3 keer 8 druppels Depakine en dat neemt hij heel goed in, onverdund.
t Is een engelke, maar ook met zijn eigen willeke, en als hij zijn zin niet heeft dan laat hij dat héél duidelijk merken door zich achteruit te smijten en zijn decibels te laten vloeien. Maja, er moet iets in zitten he:).
Ahja, en woensdagen zijn sh*tdagen, Floor en Juul moeten dan wakker blijven om Emiel te halen want de school is op woensdagmiddag 25 min later uit dan andere middagen. En dat is niet altijd makkelijk (dat wakker blijven)
Image and video hosting by TinyPic

Floor is een spook, sinds ik haar één keer vlechtjes maakte om eens te proberen wilt ze niet anders. Helaas moet de papa er nog wat op oefenen, enfin, eerst moet de wil er zijn om te oefenen :).
Image and video hosting by TinyPic

Over Emiel vertellen we morgen meer, want dan weten we meer:).
Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten