vrijdag 22 april 2011

Paasvakantie deel 1

Het is paasvakantie, dat wil zeggen: puzzelen voor opvang, zelf genieten van verlof, spelen, ravotten, knutselen, uitstapjes, feest!, uitslapen en lang opblijven.
De eerste week gingen Juul en Floor naar de onthaalmoedertjes en Emiel spelen bij omi en opi waar ook Laurens en Stien waren, dikke pret dus! De 2 jongens speelden zo wat de hele tijd in de zandbak waar ze hele huizen metsen. De meisjes speelden met omi want Floor wilde graag heppelen om stoelen af te wassen.
We gingen ook een namiddagje naar de kinderboerderij in Kiewit, samen met enkele spoedcollega's en hun kindjes. Heel fijn. De kinderen genoten en speelden elk op hun manier met elkaar. Toen Helin even naar toilet moest, en mij dat kwam zeggen, vroeg Floor 'Moet ik meegaan' (Helin wordt vier jaar!)
 

Ook kwam Kathleen eens op bezoek voor de kindjes hun haartjes te knippen. Juul mocht nu voor 'echt', en hij deed dat super. Als een echte zat hij in zijn eetstoel met de grote kappersschort rond hem, en toen de haartjes al goed geknipt waren, besloot hij om kiekeboe te doen met de schort. En dat kriebelt:).
 

We hebben ook paasmandjes geknutseld: eerst eierbakjes schilderen (met penseel of vingers, u kiest zelf), dan een schoendoos versieren (Emiel en Floor deden het met stikkertjes) en dan zorgen dat de eierbakjes in de schoendoos gaan (Emiel en Floor hebben eerst wat kranten in slierten gescheurd en daar propjes van gemaakt zodat hun eierdoosjes niet zo diep in de doos lagen)
 
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten