maandag 1 februari 2010


Hallo allemaal,

Wij zijn Emiel en Floor, broer en zus, soms vijanden maar meestal dikke maatjes, partners- in-crime, en onafscheidelijk.
Als Floor Emiel na een schooldag weer ziet, straalt haar hele gezicht, en ook Emiel is dol op zijn kleine zus.
We hebben vanaf nu een nieuwe blog, zodat mama maar één online dagboek moet bijhouden.

Binnen een tiental weken krijgen we een broertje en daar kijken we naar uit. Floor omdat ze dan weer beter op de buik van mama kan liggen, als ze dat nu doet krijgt ze vaak een schopje van onze kleine broer. En Emiel omdat hij het wel cool vindt om grote broer te zijn. En hij vindt het geweldig dat we dan met 3 jongens en 2 meisjes zullen zijn:).

Emiel zijn hobby's zijn knutselen en bouwen met duplo en spelen met de Playmobil. Hij leest heel graag en zingt graag van Mika en Piet Piraat. Zijn grote voorbeeld is naast Piet Piraat ook Pippi Langkous. Hij zit in de 2 kleuterklas bij juf Conny, en zijn speelmaatje is Bjarne.

Floor verkent de wereld vnl al sluipend. Lopen vindt ze nog niets, ze is nog wat wankel op haar benen en niet zeker genoeg om alleen te stappen. Tafeletikette heeft ze niet, ze eet het liefst met haar handjes en smeert daarbij met smaak de patatjes door haar haren en over de tafel. Op dit ogenblijk oefent ze om later de beste te zijn in een nachtje doorzakken!

Veel plezier op onze blog!
Emiel en Floor.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten