dinsdag 9 februari 2010

Oudercontact

Vandaag mochten mama en papa, als ze dat wensten, eens met de juf gaan praten over de prestaties van hun oudste oogappel.
Om kwart na vier was het onze beurt. We gingen na school eerst iets drinken en dan terug naar t klasje.Emiel speelde buiten met kindjes van de opvang (eindelijk kon hij ook eens in de opvang blijven :)) en Floor amuseerde zich met een puzzel in de klas.
Over het algemeen was de juf heel content van Emiel.

Hij heeft veel vriendjes (in t begin van t schooljaar speelde hij enkel met Bjarne en als Bjarne dan eens niet in de klasje was, was hij ongelukkig, nu speelt hij dus ook met andere kindjes wat op zich wel positief is), luistert goed, en is beleefd. Hij heeft enkel problemen met classificeren, dat wil zeggen dat hij dingen die op papier getekend staat moeilijker kan rangschikken van klein naar groot bv. Staan er vijf auto's voor hem, dan kan hij dat wel. We moeten ons hier geen zorgen om maken, de zorgjuf zal hem wel nog eens uit de klas komen oppikken en dit nog eens oefenen. Ook heeft hij moeite met de 1-1 relatie: als hij 1 heeft gegooid met de dobbelsteen vindt hij het moeilijk om ook maar één stapje vooruit te gaan.
Hij speelt heel graag met de Duplo en er is niemand anders in t klasje die zo kan bouwen als hij. Een ook puzzelen kan hij goed (hij verdiende laatst 2 stikkertjes omdat hij een puzzel van 65 stukjes gemaakt had). Naar verhaaltjes luisteren doet hij ook graag, als de juf na het verhaaltje vraagjes stelt, dan kan hij goed antwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten