woensdag 17 maart 2010

Snipperdagje voor Emiel.

Omdat Emiel vandaag een afspraak had bij de dermatologe, moest hij niet naar school.
Eigenlijk begon het feest gisteren al. Floor mocht bij omi en opi gaan logeren omdat het moeilijk is om ons kleein spookje mee te pakken naar de dokter, en zo zouden we he tmorgenvroeg iets minder hectisch hebben. Onderweg vroeg Emiel wat we allemaal gingen doen. Mama zei hem dat hij mocht kiezen: of hij bleef ook even bij omi en opi of hij ging met mama en papa  mee naar de garage. Hij dacht even na en zei: 'Mag ik nu ook al kiezen? Dan kies ik om bij omi en opi te blijven, want dat is ook wel fijn he mama!'
En zo geschiedde dus. Mama en papa kozen een nieuwe auto, en FLoor en Emiel entertainden hun grootouders.
Helaas, Emiel moest mee naar huis en dat hij dat maar niets vond, liet hij duidelijk merken.
Omi kocht hem om met een potteke pudding en dat hielp.

Deze morgen hebben we met ons drietjes aan t eiland ontbeten, iets wat zelden voorkomt. Alleen misten we onze kleine Floor wel.
Na het ontbijt ging papa werken, Emiel spelen en mama deed wat was en dan gingen mama en Emiel onder de douche. De wratjes van Emiel werden na het wassen ingesmeerd met Emla Creme en afgeplakt met tegaderm.
Bij de dokter moesten we nog een hele tijd wachten en dan was t aan ons. Emiel was super flink. Hij ging braaf liggen, eerst op zijn rug maar allee, lol. De dokter lepelde de wratjes met een speciaal lepeltje de wratjes weg. Er werden pleisters op gekleefd en t was klaar. Amper tien minuten heeft het geduurd. En Emiel heeft geen kik gegeven. (Goddank voor mama:)) Hij sprong van de verzorgingstafel af en kleedde zich zelf aan. We betaalden en t was voorbij! Emiel mocht papa bellen en hem heel fier vertellen hoe kranig hij was geweest.
En dan reden we naar de Lodge waar mama en Emiel samen gingen eten. Emiel een kinderspagetti en mama een spagetti met wokgroenten. Cool hoor, zo een tete a tete tussen moeder en zoon.
Na het eten en een bezoekje aan t kruidvat (waar Emiel vroeg: mama zijn we nu in de Ikea?) gingen we naar huis, Emiel wilde nog wat met de playmobil spelen en mama viel in slaap op de zetel.
Na het dutje gingen we naar omi en Floor. En zijn we fijn buiten gaan spelen. Omi en Emiel hebben gewerkt, mama heeft genoten en Floor heeft zich geamuseerd met de loopauto. En Emiel en Floor hebben samen in de jeep rondgereden terwijl mama veel te veel foto's trok met opi zijn fototoestel:).
Het was een heerlijke dag, ook wel omdat het prachtig weer was!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten