donderdag 29 april 2010

bbq

Het was een stralende dag! En hij begon ook zalig, alhoewel...
Papa gaat werken, Emiel naar t klasje en Floor naar tante Dien.
De vroedvrouw was zo wat 2 uur te laat en mama liep bijna spidermangewijs aan de muren op van de zenuwen! Maar Juul is begijkomen, 30 gram en dat zonder bijvoedingen, want dat wilde ons meneerke niet!!!!
s Middags moet mama Floor gaan halen. Een heel gedoe want Juul moet ook mee, en omdathet heel warm is, vindt ze het onverantwoord om het kleine bazeke in de auto te laten wachten als ze Floor gaat halen, dus Juul mee, kan hij meteen kennis maken:). En dan mag Juul even alleen blijven, eerst Floor in de auto, dan Juul. Thuisgekomen mag eerst Juul uit de auto en dan Floor.
Terwijl Floor haar middagdutje doet komt Chantal, onze kraamhulp! Ze komt mama wat helpen om het huishouden te runnen. Ze begint met een berg strijk en maakt dan groenten klaar voor de eerste bbq van dit jaar!
Papa maakt het vuur aan en we genieten om met ons vijfjes buiten te zijn, het eten smaakt en de groenten zijn overheerlijk.
Als mama binnen is ijsjes halen, valt Emiel met zijn fietske tegen de bbq aan, resultaat een verbrand handje en een troosteloos ventje... ZUCHT
Gelukkig is t verdriet rap vergeten en na spoelen en wat wondzorg en een verbandje is hij helemaal fier op zijn verband-verbrand-handje:)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten