vrijdag 23 april 2010

De derde dag van Juul

De bv komt maar moeizaam op gang, t is te zeggen, er is melk voor een heel leger maar Juul is wat lui. Hij drinkt een paar keer en valt dan weer in slaap. Vandaag is hij zijn 10% afgevallen... Gisterenavond heeft mama nog wat moeten kolven s avonds want Juul was ontroostbaar en hij wilde maar niet drinken aan de borst. Rook hij zijn mama, dan viel hij zalig in slaap. Maar van slapen word je niet groot en sterk en zo gaat hij zeker niet tegen zijn broer en zusn opkunnen. Dus stelde de nachtvroedvrouw voor om wat te kolven en hem bij te geven. Na een half uur kolven (7-5-3 minuten, afwisselend links en rechts) was Juul echter gekalmeerd en tufte hij de kostbare melk zo maar uit. Weinig respectvol, niewaar:). Hij heeft dan wel vier uur aan een stuk geslapen en mama content:).
Vandaag is heeft hij vier uur onder de zonnebank gelegen, kwestie van schoon teintje te hebben tegen dat hij naar huis mag:).
Emiel en Floor zijn ook bezoek geweest, omi ging naar een trouwerij en dus mochten Emiel en Floor het ziekenhuis op hun kop komen zetten. En ze maakten daar dankbaar gebruik van:). Een klein ziekenhuiskamertje is duidelijk niet de biotoop van een actieve kleuter en overactiever peuter. Mar bon, alles gaat, ook moeilijk;). s Avonds gingen ze wel slapen bij omi en opi en kon papa wat langer bij mama blijven, alvorens hij zou vertrekken om wat kaartjes rond te brengen en nog even te gaan feesten op het huwelijk van zijn rugbymaat.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten