woensdag 21 juli 2010

Drie maanden vandaag!

 

jaja, deze bink is exact drie maanden geleden geboren! En hij wordt elke dag meer en meer geweldig!
Juul slaapt overdag niet zo veel, hij is er graag bij en wilt alles gezien hebben. Gelukkig zijn er wel af en toe wat dutjes. Het liefste nog in één of andere draagdoek, dicht bij mama. De geuren en geluiden zijn hem nog erg vertrouwd en maken hem rustig.
s Nachts slaapt hij een aantal uren in zijn wiegje, als hij wakker wordt om te drinken valt mama meestal in slaapt en blijft hij dus aan de borst liggen. Soms wordt mama terug wakker en dan slaapt Juul verder in de wieg, meestal tot een uur of negen.
Hij heeft al 2 nachten 5 uur na elkaar geslapen en ook 2 nachten 7 uur. Dat was toen het heel warm was, leve de zomer!
Hij drinkt bv, op vraag. Wanneer hij laat blijken dat hij wel wat wil drinken, krijgt hij zo veel hij wilt. Soms is dat om de 2 uur en soms om de 3 uur. Voeden op vraag dus.
Hij geeft wel vaak en veel terug maar daar heeft hij geen last.
Zijn stoelgang is echte bv-kaka: knallend (soms zonder zijn billen vuil te maken:)), geel-groenig. En minsten 2 keer per dag. En het aroma is niet een Boss geurke eigenlijk:).
Verder is Juul altijd goed gezind, hij lacht naar iedereen maar vooral als zijn grote broer en zus tegen hem praten is hij blij! Hij kazelt ook continu. Vandaag heeft hij voor t eerst 'hardop gelachen'.
Hij heeft vorige week op zijn buikje gerold, hij lag op zijn zij en rolde door naar zijn buik, maar helaas zat de onderste arm in de weg en dan is hij vanzelf maar terug gerold.
Als hij in zijn park ligt, dan wriemelt hij tot hij alle hoeken van t park heeft gezien.
Juul sabbelt heel graag op zijn beide vuistjes.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten