donderdag 29 juli 2010

weer een week voorbij

Jaja, de vakantie vliegt voorbij! Helaas:).
Zondagvoormiddag zijn we gaan zwemmen. Emiel, Floor en papa. Mama en Juul dronken een koffie en melk in t cafetaria. Mama vindt dat wel fijn, een rustig moment om hare Libelle te lezen:).
Eline en Kim zijn even langsgekomen en dat vond Emiel super, een speelmaatje is altijd plezant!
En toen Floor wakker was, zijn we omi haar draadjes gaan uitdoen. Het deed precies veel pijn want omi zong een au-ai-ah liedje.
Emiel en papa gingen ook even in de regen supporteren voor ome Gijs en ome Winand die moesten voetballen op de Herenstraat.
Dinsdag was het papa-dag: mama en Juul gingen samen met omi naar de Ikea en papa mocht dus thuisblijven bij Emiel en Floor. Dat vonden ze natuurlijk alledrie super. Eerst wat buurten en fijn spelen bij Jean en Paula en na de middag gingen ze Kelchterhoef onveiligmaken!
En toen mama thuis was koos Emiel McDonaldsfrietjes en mocht papa kisten in elkaar zetten. Leve de Ikea!
Ahja, Juul sliep van maandag naar dinsdag van 23u40 tot 7u40!!!!
Woensdag en donderdag waren wat mindere dagen: de bakken die papa in elkaar heeft gezet, zijn voor speelgoed in op te bergen, en dus moest er gesorteerd worden, gelijmd worden en afscheid genomen worden van kapot speelgoed... En dat is niet gemakkelijk. En ook opruimen was niet echt wat Emiel (en Floor!!!) gepland hadden. Mar bon, soms moeten dingen die niet fijn zijn ook gebeuren.
En dat moest ook Juul ondervinden want hij moest donderdag naar Kind en Gezin, wegen: 5940g en meten: 62cm maar helaas ook een prikje. Gelukkig mag hij aan de borst bij mama en weent hij maar 2 ganse seconden en is hij rap weer getroost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten