zondag 18 juli 2010

zwemmen en paarden.

Schoon combinatie he!
We waren nog maar net op, mama en Juul in pyama beneden en papa, Floor en Emiel aan de ochtendwas op de badkamer toen ome Gijs belde. Hij en Laurens gingen zwemmen in Molenheide, of we zin hadden om mee te gaan. En of we zin hadden! Nog nooit was de ochtendspits zo kort. In speedtempo werden er kindjes gewassen, kleren aangetrokken, pampers ververst en een zwemtas klaargemaakt. Vijf gordels klikten vast en hup, we waren amper twintig minuutjes later op weg naar het zwembad. Emiel, Laurens en Floor hebben zich goed geamuseerd. Mama en Juul hebben achter het glas met een tas koffie ook genoten, van de dolle fratsen van de kindjes maar ook van het rustige moment, en de tijd om de Libelle eens te lezen:).
na het eten gingen we naar kattevenia, kijken hoe de paardjes over allerlei hindernissen sprongen. Ook Bjarne was erbij, dus de kindjes hadden veel pret, zeker toen ook laurens, ome Gijs en opi en nog iets later ook nog eens tante Marieke en Stientje ons vergezelden! Wat was het fijn. En ook indrukwekkend. De paardjes sprongen zonder pardon over hindernissen, in waterbaden, over boten en dan renden ze nog eens allemaal heel hard met een ruiter op de rug:).
s avonds mochten we bij oma en opa gaan bbq-en, en daar was ons ander vriendinnetje, Nena! En de kindjes hebben zich weer geamuseerd!
Het was een fijne dag!


 

 

 

 
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten