vrijdag 23 juli 2010

flinke kindjes!

Jaja, als we willen, dan kunnen we een effortke doen en zijn we brave en voorbeeldige kindertjes.
Deze namiddag zijn we met de auto naar papa zijn werk gereden om papa op te pikken. We zijn dan met één auto naar Hasselt gereden om te gaan 'shoppen'. Mama zaagde daar al zo lang voor:). In de winkel waren we heel flink, de madam van de winkel heeft het zelfs gezegd! OK, we waren omgekocht met een ijsje, maar toch vonden mama en papa het fijn dat we braaf waren en dat de mevrouw hun dat ook zei. Helaas waren er niet zo veel leuke dingskes meer...
We gingen dan op een bankje zitten op het plein en kregen ons verdiende ijsje. Jammie, t was heel lekker.
We zijn dan nog even in de plopsawinkel geweest waar Emiel en Floor allebei een nekkussen kregen, voor als we op vakantie gaan!
En dan zijn we op het terras van het Magazijn gaan eten. De kindjes pannekoeken, mama ne croque monsieur en papa penne met spek.
Het was heel gezellig en we hebben er allemaal van genoten.
Dan moesten we met de auto eerst naar de andere auto en daarna zijn we langs het kanaal gereden maar helaas pindakaas geen boten.

Thuis had Floor een oud fototoestel vast, ze trok fotos...van haar eigen neus want ze had het toestel verkeerd vast. Papa zei:'Ge moet het omdraaien FLoor' en ze draaide een toerke rond haar as!!!
En nu liggen we allebei in ons bedje, en het is stil!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten