vrijdag 2 juli 2010

omkoperij

Mama heeft ons gechanteerd... Als we braaf meegingen naar de winkel, dan gingen we achteraf naar de speeltuin. De auto werd vol geduwd met 2 buggy's, een koeltas met wat drinken (het is nl heeeeel erg warm) en wat plezier voor tijdens de rit. Terwijl mama ons, de drie kinders, zo een beetje opsloot in huis, zette ze de airco al op in de auto en kon ze op haar gemak de auto inladen. Dan waren de kindjes aan de beurt: de 2 kleintjes op de achterbank en Emiel van voor. En wat bleek... Toen mama instapte was het om te smelten in de auto! Emiel had aan het knopke gedraaid, en hij heeft duidelijk nog niet in de gaten dat 'blauw" koud betekent en 'rood' warm. Zijn reactie 'maar mama, ik had het koud'.
Bij mammies zette Juul het op een huilen, gelukkig was de winkelmevrouw erg lief, en liep ze rond met hem op de arm, dat kon hij (en mama) wel apprecieren! We kochten vanalles en Emiel en Floor waren best flink. Al ging FLoor achter elk gordijn goeiendag zeggen, mar bon. Net toen we klaar waren, kwam papa.
De kinderen werden verdeeld onder de 2 auto's: de mannen bij elkaar en de vrouwen ook natuurlijk En dan reden we naar Kattevenia waar we fijn gespeeld hebben, en ook nog lekker gedronken en gegeten op het terras.

 

 

 

 
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten