maandag 30 mei 2011

piet piraat

We moesten flink zijn en zouden dan beloond worden. Wat een omkoperij zeg! Maar het helpt, we waren flink. We waren braaf en we luisterden zoals het hoorde.
Juul ging op verwennamiddag bij tante Ilse, ome Roeland en Nena.
En toen mama thuis kwam, werd Floor net wakker, kleren werden aangedaan en we waren weg. We hadden nog steeds het raden naar de verrassing.
Maar het werd algauw duidelijk, we parkeerden aan Plopsa indoor en toen we allemaal mini-piraatjes in dezelfde richting zagen marcheren, toen we over de rode loper een grote zaal binnen wandelden en toen we een podium en heel veel stoelen zagen, wist Emiel het: we gaan naar een show! Zijn vreugde kon niet op toen hij van kort bij zijn vier grote vrienden zag optreden, dansen en zingen. Het was een hele mooie, veel te korte show.

 
Posted by Picasa

Wat later waren we weer in Houthalen waar we Juul gingen ophalen. Helaas kregen we hem niet terug in de toestand gelijk we hem afgeleverd hadden: hij had op zijn buikje allemaal bultjes en blaasjes, en tante Ilse had hem perdophen moeten geven om wille van weeral koorts. Het houdt niet op de kleine juleman. Hij heeft waterpokken (én diarree, én hij hoest én hij is verkouden én hij maakt hoge koorts...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten