maandag 30 mei 2011

Circo Paradiso

Met de zomer die om het hoekske staat de gluren is het echt niet moeilijk om fijne dingen te doen in t weekend.
Het is veel moeilijker om te selecteren wat het níet wordt...
Deze zondag gingen we na het werk van mama naar Zolder, naar het Circo Paradiso.
 

We stonden eerst aan t hoofdpodium waar Kapitein Winokio kwam optreden. Maar Emiel stond er met een lange lip, ging niet in op het enthousiasem van de Kapitein en zijn matrozen en deed niet mee met de andere kindjes. Hij stond er sip te kijken, te wenen en te zeueren. En met zo een kindjes gaan we niet op pad, dus zat er maar één ding op: weer naar huis. Jammer want papa had net een hele stapel bonnekes gekocht.
Hij zeurde en jammerde en Floor deed met hem mee. Onderweg naar de auto beloofde hij plechtig dat hij flink zou zijn en zou luisteren. Dat deed ons beslissen om terug te keren.
De boodschap was duidelijk aangekomen, want hij was flink.
 

We gingen nog eendjes vissen, Emiel en papa gingen in vliegende stoeltjes (en uren later zei papa dat zijn maag er nog niet te goei van was:)), Floor en Juul poseerden als Zeemeermin, Floor en Emiel gingen in een leuke alternatieve caroussel, we visten echte eendjes en Floor en Emiel speelden 'Kop van Jut' en vaarden in een bootje.
 

Juul ws er ook bij, we hadden hem goed ingesmeerd met Tanno Hermal en hij kreeg een drankje tegen de koorts en eentje tegen de koorts. Hij heeft in zijn buggy genoten, hij heeft ook gedanst en ook gezongen.
 
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten