zondag 31 maart 2013

Oei oei...

Oei... Mijn goed voornemen is al bijna om zeep.
Deze maand is het heel druk geweest, ik heb veel gewerkt en er zijn wat zieken geweest ten huize THijs. Eigenlijk heeft iedereen zijn deel gehad, en gelukkig of helaas, t is maar hoe ge t bekijkt, ieder om zijne of hare toer.
De maand is feestelijk begonnen,
Stientje jarig en in dat weekend hebben de studio 100 instelling goed gesponsord. Alsof dat nodig was he!
We gingen naar K 3, een mooie show, alleen vond Floor het laatste liedje er te veel aan, ze zuchtte bij het bisnummer en zei behoorlijk geïrriteerd 'hah nog éé-heen?' Maar ze vond het goed en zong en danste mee.
Daags nadien gingen we eerst bij Stientje feesten en daarna naar plopsa indoor.
We hadden, enfin: ik had het hem al een tijdje geleden beloofd.
We zouden toen met de bus naar hasselt gaan (we hadden maar één auto op het moment van de belofte en Herbert ging rugby spelen), wat deed ik mezelf aan :). En dan een dagje spelen in plopsaland. Maar zoals ik al zei: Juul was ziek die zondag en ging onze uitstap niet door. (en ik slaakte een klein zuchtje, een kleintje maar hoor :))
Maar belofte maakt schuld en dus gingen we dat weekend wél.
Emiel vond het super, al wordt hij wel wat te groot voor sommige attracties.
Buiten gingen ze 'auto' rijden. Opeens was er een geval van verkeersagressie: Floor was bijna tegen Emiel gebotst. Emiel riep boos: "maar Floor, gij hebt rood, gij moet stoppen." Waarop Floor heel verontwaardigd antwoordde: 'waar?'... Tja als ge niet eens ziet dat het rood is, dan kunt ge u er toch ook geen gevolg aan geven he!
Toen het park sloot werden we aan de deur gezet maar we keerden naar huis met contente kindjes en dat is toch veel waard (al blijft de inkom toch té duur!)
Om deze dag helemaal af te maken, gingen we eten in de Quick. Een hoogtepunt voor onze kinderen. Alleen... toen we weer in de auto zaten zei Juul: Nu niks dommes eten he. (hij bedoelde macdonalds, wat vlak tegen de Quick ligt...)
...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten